måndag 15 december 2008

Helgens dans och icke-dans

Jag tänker mig att en av de roligaste grejerna med LIL är att vi alla är väldigt musikintresserade och kan skriva om alla möjliga aspekter av musik - att själv spela, som Max inlägg om sitt gig om Stampen häromdagen, om att gå på konsert, om att lyssna hemma på kammaren, om att lyssna på fest, musikmode osv.

I fredags var jag med om ett fylleslag i julens tecken, julfest på studentpuben Café Olof. Det lustigaste jag kan komma ihåg från själva festen är att vi dansade till "Walk of Life" med Dire Straits! Vilken fantastisk låt det är. Så go', så medryckande. Jag älskar verkligen Dire Straits. Det var osannolikt trångt på Café Olof och måste ha sett rätt förbryllande - kanske rentav bedrövande - ut när man ser ett sällskap överförfriskade 20-nåntings spontandansa till Dire Straits, av alla band.

På lördagens julfest fick jag en bugglektion av en härligt entusiasmerande kvinna, och hon berättade också om en bra buggklubb i Göteborg dit man kan gå på fredagar. Nästa år...

På söndagen missade jag ännu en gång Atalantes tédans, som jag nu ett par veckor försökt övertala min kompis Lene att gå på med mig. Återigen, nästa år...

1 kommentar:

Max Thornberg sa...

Ojoj, här har vi en kille som är ute i svängen! Härligt med dans till dire straits, det är så otroligt befriande när man dansar i sammanhang där det inte finns någon prestige, eller där musik inte måste vara "hipp".