måndag 2 maj 2011

Paul Rudd, organisk bonde

organisk bonde - jävligt 10-tal

New York Times
hade idag en stor sommarfilmsbilaga, med bland annat en lång lista över alla sommar-säsongens premirer, med beskrivning. Vissa låter mer lockande, och mer 2011, än andra; eller vad sägs om detta:
OUR IDIOT BROTHER Emily Mortimer, Elizabeth Banks and Zooey Deschanel are sister who see the need to care for their unworldly brother, an organic farmer (Paul Rudd). Jesse Peretz directed.

[som om inte den beskrivningen var nog så utläser jag från imdb att också Steve Coogan, Rashida Jones och Adam Scott är med, och att Rudds rollkaraktärs hund heter Willie Nelson.]
Från listan kan jag också konstatera att för dem av oss som gillar Kristin Scott Thomas så kommer hon med flera nya filmer, däribland den franska thrillern The Heir Apparent; att den japanska filmen Littlerock om två japanska turister vars bil går sönder i en förort till Los Angeles låter intressant; och att ännu en intressant japansk film verkar vara United Red Army, en tretimmarfilm om konflikten mellan student-terrorist-gruppen Röda arméfraktionen och polisen.

1 kommentar:

Arvid A Larsson sa...

Har precis tagit en gratisprenumeration på DN men inser ju nu att det kommer att kännas väldigt fattigt. Tråkigt att känna sig som en elitistisk utlandssvensk men att läsa NY Times på Curious Palate, Venice Blvd utklassar faktiskt att läsa DN på Espresso House, Vasagatan.