onsdag 12 november 2008

Hocus Pocus

Skönare proggrock än vad holländarna i Focus bjuder på får man leta efter, maken till karismatisk på gränsen till vansinnig sångare, flyhänt gitarrist och svängig trummis finns väl knappast? Här får vi höra deras mest kända låt "Hocus Pocus" framföras live i amerikansk tv en (förmodligen) mulen höstkväll 1973. Missa inte den angenäma överraskningen efter dryga tre minuter.. Håll till godo!

4 kommentarer:

Jens Filipsson sa...

Jävlar vad bra det var! Jag som precis håller på med mitt examensprojekt, skulle det låta så där skulle jag vara nöjd... :)

Max Thornberg sa...

Yoddling is the new black!

Erik Bengtsson sa...

Shit detta är verkligen far out.. Hur hittade du de här lirarna? Kompet är verkligen grymt och jag älskar att sångaren plötsligt plockar upp en flöjt, men joddlingen är jag lite skeptisk till..

Max Thornberg sa...

Hehe jo joddlingen känns mer som en pikant effekt, men gitarrdelen är ju jävligt tung! Det var Edvin som tipsade mig om det här klippet, tror att någon i Krunegårds band gillade focus. Det är coolt att sån här musik får gästa en amerikansk tv-show! Inte för att jag vet vad det är för program, men ändå..